Για να μην ξεχνάμε τα {παπαγαλάκια} και τούς συκοφάντες!

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

          ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΒΟΛΟΥ

ΤΗΛ.2421098304-  FΑX 2421039091                                  

 Emailepvtv@otenet.gr                                            

 www.epvtv.gr                                                                                                       ΒΟΛΟΣ 22/10/2008

 

                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

   Το τελευταίο διάστημα και εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης που λειτουργεί ως ντόμινο δρομολογώντας αναπόφευκτα δύσκολες συνθήκες γενικότερα για την τσιμεντοβιομηχανία, κάποιοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την διασπορά ειδήσεων για δήθεν ειλημμένες αποφάσεις.

   Τα «παπαγαλάκια» αυτά τη μόνη υπηρεσία που προσφέρουν είναι να ενσπείρουν την κινδυνολογία και την ανησυχία στους εργαζόμενους.

Έτσι κάποιοι «πληροφοριοδότες» διέδωσαν, πιθανόν και σε συναδέλφους μας εκτός εργοστασίου Βόλου, σωματείο Χαλκίδος, ότι επίκειται σταμάτημα του ΠΚ4 και με επιστολή τους προς την Ομοσπονδία ζητούν να αναληφθούν πρωτοβουλίες…

   Η γενικότερη ανησυχία που μας διακατέχει όλους δε μπορεί και δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται από κάποιους για δικούς τους μικροπολιτικούς σκοπούς.

   Η μόνη υπεύθυνη απάντηση του Σωματείου μας είναι η σταθερή μας θέση να διαβουλευόμαστε με στοιχεία και να απαιτούμε υπεύθυνες απαντήσεις από τους αρμοδίους.

   Άμεσα ζητήσαμε ενημέρωση από τον διευθυντή του εργοστασίου κ. Γιάνναρο , ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα με το πρόγραμμα παραγωγής – παραδόσεων του εργοστασίου και όλες οι μονάδες  λειτουργούν κανονικά.

   Διαμηνύουμε προς τους ελάχιστους αυτούς «ψιθυριστές» και ιδιοτελείς κινδυνολόγους ότι δε θα ανεχθούμε να συνεχίσουν το περίεργο αυτό παιχνίδι τους, που είναι εμφανές ότι δεν πείθει ούτε τους ίδιους. Παράλληλα τους καλούμε εάν έχουν στοιχεία να τα καταθέσουν και να είναι βέβαιοι ότι θα τα αξιοποιήσουμε. Σε αντίθετη περίπτωση να γνωρίζουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους και μαζί όλους τους συναδέλφους στο εργοστάσιο.

   Συνάδελφοι

   Σας καλούμε συσπειρωμένους γύρω από το σωματείο με την υπεύθυνη στάση μας να αντιμετωπίσουμε όπως πάντα κάθε τυχόν πρόβλημα.

                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                 -Ο-                                                                                     -Ο-

              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          

            Κ. ΤΣΑΝΤΟΣ                                                            Β.ΚΟΥΚΛΟΥΜΠΕΡΗΣ

Advertisements

3 σκέψεις σχετικά με το “Για να μην ξεχνάμε τα {παπαγαλάκια} και τούς συκοφάντες!

  1. ARIS.G

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ!!!!Ο ΠΚ4-ΠΚ5 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΥΡΕΣ,ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ{3}ΤΡΕΧΟΥΝ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΥΟΜΕΝΟΥΣ?ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.Κ Α Λ Ε Σ Γ Ι Ο Ρ Τ Ε Σ .Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Α Ρ Η Σ……..ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ.!!!!!!!!.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s